• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Save the date: Slimme Zorg markt 2023

Iedereen is anders, en dat is mooi! Maar soms ook lastig, want wat voor de één werkt is voor de ander echt niet handig. Daarom zijn we bij Cello steeds op zoek naar nieuwe dingen die we kunnen proberen. Zo blijven we leren en kunnen we de beste ondersteuning bieden. Maar hoe weet je nou welke nieuwe dingen er zijn? En of het bij jou past? Wel zo fijn als je het zelf kunt uitproberen of er meer over kunt horen.

 

Daarom organiseren we de Slimme Zorg markt. Op vrijdag 10 maart zijn mensen die ondersteuning van ons krijgen, medewerkers, familie en vrijwilligers van harte welkom op de Binckhorst in Rosmalen. Er zijn kraampjes waar je innovaties kunt zien. Wat er precies allemaal op de Slimme Zorg markt komt, laten we je binnenkort weten. Voor nu: zet de datum alvast in je agenda en vraag je vrienden, broer, moeder of begeleider mee. Leuk om je dan te zien!

 

Wat wil jij zien op de Slimme Zorg markt?

Het definitieve programma wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Heb jij een innovatie die een plekje op de Slimme Zorg markt verdient? Of juist iets waar je over gehoord hebt en wat je graag in het echt zou willen ervaren? Laat het ons weten via dit formulier.