• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kracht van Kleding

Voor iedereen is het fijn kleding aan te hebben die bij je past. Op je lijf en bij jou als persoon. ‘De Kracht van kleding’ helpt je hierbij. Samen ontdek je wat kleding voor jou betekent, wat goed gaat en wat beter kan. Je leert elkaar nog beter kennen en ontdekt wat voor de ander belangrijk is.

 

Cliënten ervaren meer rust, zelfvertrouwen en stralen. Daarbij geeft het op een inspirerende manier ondersteuning in het verstevigen van de driehoek (cliënt, verwant en begeleider) en je team. Werken aan een goed leven doen we samen. 

 

Bij Cello deden we een pilot met ‘De Kracht van kleding’. Om de ervaringen goed over te kunnen brengen, is een mini documentaire gemaakt. Wil je weten wat De Kracht van kleding in de praktijk betekent? Klik dan hier.

 

Op basis van de pilot zijn er nieuwe werkvormen ontwikkeld.

  • de koffer met ‘kletskaarten’ moodboards’ en inspirerende hulpmaterialen
  • workshop ‘In verbinding met elkaar’
  • challenges 
  • LEV-programma De Kracht van kleding

Deze kun je inzetten in de vrije tijd, op de woning, tijdens dagbesteding en tijdens teambesprekingen, met familie of individueel.

 

Meer weten?

Ook nieuwsgierig naar wat ‘De Kracht van kleding’ voor jou kan doen? Wil jij met ‘De Kracht van kleding-koffer’ aan de slag of wil je eens wat meer zien en horen, neem dan contact op met Anke Bremmer, projectleider van ‘De Kracht van kleding’ binnen Cello via abremmer@cello-zorg.nl.