• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kind, gezin & jeugd

Kinderen met een beperking ontwikkelen zich anders dan andere kinderen. Wij ondersteunen en begeleiden kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar én hun ouders in het dagelijks leven. Dat doen we op het kinderdagverblijf, op school, op de naschoolse opvang en thuis – maar ook als ze straks ergens anders gaan wonen.

 

Voor een eerste oriëntatie op de ondersteuning die wij bieden aan kinderen, jongeren en het gezin hebben we de folder ‘Welkom bij Kind, Gezin & Jeugd. Deze folder geeft een indruk van de mogelijkheden die er zijn bij Cello: praktische informatie en ervaringsverhalen wisselen elkaar af. Ook vind je er nuttige tips.

 • Met welke vragen kun je bij Cello terecht?

  Als je kind een beperking of ontwikkelingsachterstand heeft, heb je vast en zeker vragen en zorgen.

   

  • Ik maak me zorgen over de ontwikkeling van mijn kind. Wie kan me daarbij ondersteunen?
  • Mijn kind kan niet mee op een reguliere school, wat nu?
  • Wie kan ons thuis helpen en begeleiden?
  • En waar kan mijn kind later gaan wonen?

   

  Met al die vragen kun je bij Cello terecht.

 • Onze uitgangspunten bij kindzorg

  Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand kunnen zich op hun eigen manier ontwikkelen en willen meedoen in de samenleving. Daarbij hebben ze wel hulp nodig: van hun familie, hun omgeving en van professionals. Cello heeft een breed aanbod, van hulp thuis en op school tot weekend- en vakantieopvang. We ondersteunen kinderen en hun gezinnen, versterken hun eigen kracht en vullen die aan.

   

  Ons uitgangspunt is dat elk kind zo gewoon mogelijk moet kunnen opgroeien. Het liefst in hun eigen gezin en omgeving. Elk kind, elke situatie is uniek. Daarom onderzoeken we samen wat er nodig is en wat er mogelijk is. Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet. Dat is zorg op maat.