• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kletspod

Nieuwe dingen proberen?

Dat doen wij met een Podcast in de zorg. Kletspod is de naam van de Cello podcast. Een podcast is een soort radio uitzending maar dan online.

Waarom maken we podcast?

Omdat we naar elkaar luisteren, verbinden en inspireren belangrijk vinden. Elkaar als mens zien en ontmoeten. Ook willen we graag leren en ontwikkelen dus we experimenteren met onze Kletspod en met de gesprekken die op gang komen.

 

Serie ‘samen zorgen ‘

We maken ook een reeks podcast afleveringen met het thema ‘samen zorgen’. We gaan bij deze serie in gesprek met cliënten, familie en medewerkers over samenwerken aan een goed leven voor cliënten. Maar ook aan plezier in de samenwerking voor iedereen die een steentje bijdraagt. Ons Mensbeeld is onderwerp van gesprek.  Wat zijn de belangrijkste waarden in ons samenwerking? Hoe geven we samen richting aan goede zorg en hoe komt dat tot uiting in de praktijk? Maar ook delen we onze struggles en aannamen die ons erg in de weg kunnen zitten.

 

Luister je mee?

 

 

Ons eigen Mediateam maakte een compilatievideo van deze middag. Bekijk ‘m hier.

Trots op cliënt Rik die voor het eerst een camera bediende!

 

Serie ‘zorgen voor’

  • Kletspod

Samen zorgen voor Sander (deel 1)

Samen zorgen voor Sander (deel 2)

Samen zorgen voor Noorderkroon (deel 1)

Samen zorgen voor Noorderkroon (deel 2)

Samen zorgen voor Merel (link Soundcloud), Samen zorgen voor Merel (link Spotify)

Samen zorgen voor Jeffrey