• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Hoe word ik vrijwilliger

Wil je meer weten over de mogelijkheden als vrijwilliger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We informeren je graag telefonisch om elkaars wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

Dionne van de Sande (06-46 60 13 22 ) en Anja Schalkx (06–27 30 91 70)
vrijwilligerswerk@cello-zorg.nl

 

 • Aanmelden als vrijwilliger?

  Neem dan contact met ons op, leuk dat we jou als vrijwilliger mogen verwelkomen! Graag plannen we een afspraak met je in voor een persoonlijke kennismaking. In dat gesprek vertellen we je alles wat je moet weten over vrijwilliger worden én zijn. We bespreken elkaars wensen en mogelijkheden en horen graag welke tijdsinvestering bij jou past. Wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat, ontvang je van ons op basis van de gemaakte afspraken een vrijwilligersovereenkomst. Ook ontvang je van ons een aanvraagformulier VOG (verklaring omtrent gedrag). De VOG vragen wij voor je aan, dit hoef je niet zelf te doen.

   

  Dionne van de Sande en Anja Schalkx
  vrijwilligerswerk@cello-zorg.nl
  06 – 46 60 13 22

 • Eénmalig vrijwilligerswerk doen?

  Niet zoveel tijd? Maar heb je wel interesse om iets voor een ander te doen?
  Je kunt je ook eenmalig inzetten als vrijwilliger. Je kunt je aanmelden bij ons platform 2Match. Hier kun je reageren op oproepjes voor allerlei verschillende activiteiten. Je onderneemt iets leuks op een tijdstip dat het jou uitkomt. Je kunt ook een zelf een berichtje plaatsen over wat jij te bieden hebt.