• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Caren: samen zorg organiseren

Als je ondersteuning krijgt of iemand anders helpt om zorg te organiseren, valt er heel wat te regelen. Dat is soms best ingewikkeld. Caren kan jou en de mensen die belangrijk voor jou zijn daarbij helpen.

 

Klik op de Play-knop (driehoekje) om een filmpje over Caren te bekijken.

 

Jij staat voorop
Een fijn leven voor mensen met een beperking staat bij Cello voorop. Om te weten wat voor jóu een fijn leven is, praten we daar over. Met jou en met je ouders, familie of andere mensen die jou goed kennen.

 

Jouw leven, jouw plan
We gaan samen aan de slag met jouw wensen, dromen en behoeftes. De afspraken over alles wat daarbij komt kijken, zetten we in Mijn Plan. Het kan fijn zijn om jouw plan te delen met anderen, zodat zij ook op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw leven.

 

Altijd op de hoogte
Met het programma Caren kun je zelf op elk moment van de dag lezen over jouw ondersteuning bij Cello. Je kunt ook anderen uitnodigen om mee te kijken. Met deze mensen kun je in Caren afspraken maken, informatie delen en berichten uitwisselen. Als je dat wil, kunnen jouw ouders of familie via Caren bijvoorbeeld contact houden met je begeleider.

 

Wil je meer weten over Caren?
Of wil je meedoen met Caren?
Alles wat je moet weten lees je in deze folder
(klik op de onderstreepte tekst om de folder te openen).
Je kunt de folder op je computer lezen of uitprinten.

 

Heb je een vraag over hoe Caren precies werkt?
Op deze website (klik op de onderstreepte tekst) vind je veelgestelde vragen en antwoorden. Bijvoorbeeld over wat je moet doen als je je wachtwoord bent vergeten, hoe je een bericht kunt sturen en hoe de agenda werkt.