• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Nicole Daniëls wordt lid Raad van Bestuur bij Cello

Vanaf 1 februari 2024 wordt Nicole Daniëls lid van de Raad van Bestuur van Cello. Samen met voorzitter Frank van der Linden vormt ze de Raad van Bestuur van Cello. Met elkaar hebben we veel vertrouwen in Nicole. We kijken uit naar haar komst en haar bijdrage aan Cello.
De komende jaren bouwt Nicole graag samen met collega’s, cliënten, familieleden, vrijwilligers en partners in de regio aan waar we als Cello voor staan: bijdragen aan kwaliteit van leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Zodat in onze regio iedereen naar vermogen kan meedoen.
 

Nicole Daniëls werkt nu als clustermanager bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Ze heeft een financiële achtergrond en startte haar carrière als registeraccountant bij Deloitte. Ruim 15 jaar geleden maakte ze de overstap naar het ziekenhuis. Bij het Radboudumc in Nijmegen werkte ze als bedrijfsleider en vervolgens als clustermanager bij VieCuri Medisch Centrum. Door haar financiële- en zorgachtergrond in combinatie met haar persoonlijkheid is Nicole Daniëls voor zorgorganisatie Cello een waardevolle aanvulling.

 

Wat maakt dat ze de overstap naar Cello maakt?

Daniëls (45): ‘Cello is een mooie organisatie, waar betrokken medewerkers werkzaam zijn. Wat mij aanspreekt zijn de ontwikkelingen binnen en buiten Cello. Met elkaar hebben we iets te doen om aan te sluiten bij een veranderende zorgvraag. Dat vraagt iets van medewerkers, maar ook van cliënten en hun naasten. Ik ben gedreven om met elkaar toe te werken naar een inclusieve samenleving, de belangen van mensen met een beperking vind ik heel belangrijk. Ik wil daar als bestuurder heel graag een mooie bijdrage aan leveren.‘

Vanaf 1 februari start Nicole Daniëls in haar nieuwe functie en dan maakt ze graag kennis binnen en buiten de organisatie. We zijn heel blij met de komst van Nicole en wensen haar veel succes en werkplezier bij Cello.

 

We zijn heel blij met de komst van Nicole. We wensen haar veel succes bij het afronden van haar werkzaamheden bij VieCuri Medisch Centrum. Graag tot ziens in februari!

 

Vind je het leuk om alvast kennis te maken?

Hier lees je meer over Nicole.