• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kennismaking Nicole Daniëls

Wat ga je doen bij Cello? 

“Op 1 februari 2024 start ik als lid Raad van Bestuur. Samen met Frank van der Linden (voorzitter) vorm ik de Raad van Bestuur van Cello en daar kijk ik enorm naar uit.”

 

Wil je jezelf eens voorstellen? 

“Mijn naam is Nicole Daniels, ik ben 45 jaar en getrouwd met Dennis. Samen hebben we vier zoons; Mika (17), Jarno (14), Sep (12) en Silvijn (9). Met het hele gezin en onze twee honden wonen we in Mook, vlakbij Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met de honden in het bos of op de heide te wandelen. Ook kook ik graag en ben ik een groot Formule 1 fan.”

 

 

Wat heb je gedaan voordat je aan deze baan begon?

“Ik kom uit de ziekenhuiswereld. Ik werk nu als clustermanager bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Ik heb daar de afgelopen vijf jaar met veel plezier gewerkt. Daarvoor heb ik gewerkt als registeraccountant bij Deloitte in Rotterdam en Arnhem. Ik heb dus een financiële achtergrond. Ruim 15 jaar geleden maakte ik de overstap naar het ziekenhuis. Bij het Radboudumc in Nijmegen werkte ik eerst als bedrijfsleider van diverse afdelingen. Vervolgens ben ik naar VieCuri Medisch Centrum gegaan, daar werk ik nu vijf jaar.”

 

Wat maakt dat je voor een overstap naar Cello kiest?

“Cello is een mooie organisatie, waar betrokken medewerkers werkzaam zijn. Wat mij verder aanspreekt zijn de ontwikkelingen binnen en buiten Cello. Met elkaar hebben we iets te doen om aan te sluiten bij een veranderende zorgvraag. Dat vraagt iets van medewerkers, maar ook van cliënten en hun naasten. Ik wil daar als bestuurder heel graag een mooie bijdrage aan leveren.”

 

Heb je ervaring met mensen met een beperking?

“Veel affiniteit, maar nog geen persoonlijke ervaring. Ik ga dit heel graag binnen Cello ervaren. Met elkaar werken we vanuit het gedachtegoed ‘regie over eigen leven’ continu aan de verbetering van de zorg en ondersteuning. Ik ben gedreven om met elkaar toe te werken naar een inclusieve samenleving, de belangen van mensen met een beperking vind ik heel belangrijk.”
 

………………………………

‘Ik ben organisatiesensitief, heb altijd
een luisterend oor en oprechte interesse
in mensen. Daarnaast heb ik een positieve
instelling en ben ik resultaatgericht.’ 

 

Welke kennis, ervaring en talenten neem je mee?

Door mijn financiële- en zorgachtergrond heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik meeneem naar Cello. Daarnaast hoop ik ook met mijn persoonlijkheid waarde te kunnen toevoegen in mijn nieuwe rol.”

Wat voor type bestuurder ben je?

“Ik werk op basis van vertrouwen. Ik vind het belangrijk om mensen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Ook ben ik positief kritisch en heb ik oog voor het grotere geheel. Ik vind het fijn om complexe zaken terug te brengen tot de kern en te vertalen in concrete acties. Je kunt alleen mét elkaar werken aan complexe vraagstukken, ieder vanuit zijn of haar eigen discipline en kennis en kunde. Daarbij zijn respect en verbinding voor mij erg belangrijk.”

 

………………………………

‘Met veel energie kijk ik ernaar uit om
de ingeslagen weg van Cello door te
ontwikkelen. Dat doe ik graag samen
met alle collega’s van Cello.’

 

Wat verwacht je van je (nieuwe) baan bij Cello?

“Ik ben enorm nieuwsgierig naar de collega’s en cliënten van Cello. Vanaf februari maak ik heel graag kennis met jullie. Met elkaar kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan de strategie en de uitdagingen waar Cello de komende jaren voor staat. Ik ontmoet jullie graag om met elkaar in gesprek te gaan.”