• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Klaver 2

  • Klaver 2
  • Haaren

Anderen helpen
Jij verzorgt de koffie en thee voor groepen die werken op de dagbestedingslocatie. Samen met je collega┬┤s haal je de boodschappen voor de lunch. Ook dek je de tafels en zorg je in de pauzes voor broodjes en soep. Na de lunch help je met afruimen en afwassen. Ook doe je de was in de wasmachine en help je met vouwen en strijken.

Bij Klaver zijn er twee servicegroepen. Als je hier werkt, doe je allerlei klusjes bij de locaties in Haaren. Je kunt ook in de wijk aan de slag gaan. Je haalt oud papier en afval op. Of je brengt de post rond. Soms help je met schoonmaken. Houd jij van tuinieren? Dan kun je op verschillende plekken het groen onderhouden. Er is altijd wel iets te doen dat bij jou past.

Meedoen en meemaken voor ouderen
Bij Klaver 2 ligt de nadruk op structuur en duidelijkheid. Klaver 2 biedt je een actieve invulling van je dag. Je doet alleen of in een groep mee aan een afwisselend programma. Zoals wandelen en koken. We kijken wat er bij jou past en waar je die dag zin in hebt.