• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

HAL36

  • Woudseweg 9
  • Sint-Michielsgestel

Mooie dingen maken
Hier leer je pas echt veel over klei. Bijvoorbeeld hoe je vloeibare klei in mallen giet. Als de klei is gebakken in de oven, kun je je werk beschilderen. Of er glazuur op doen. Je maakt verschillende dingen. Die verkopen we in andere ateliers binnen en buiten Cello.

Woonatelier
Hoe kunnen mensen hun tuin nog mooier maken? Bij HAL36 bedenk je dat zelf! Je versiert bijvoorbeeld plantenpotten met verf of mozaïek. Of je maakt vogelhuisjes. In de winter kunnen de vogels wel wat extra voer gebruiken. Jij maakt een mooie krans van pinda’s. De spullen die je maakt, verkopen we in onze winkel.

Houtwerkplaats
Bij HAL36 leer je hout bewerken. Dus hoe je zaagt, schuurt, schaaft en timmert. Je maakt er van alles: bijvoorbeeld banken en tafels voor in huis of in de tuin. Maar ook vogelhuisjes en tapasplanken.

Buiten, kas, hoveniers
Ben je niet bang om vieze handen te krijgen? En vind je het mooi om bloemen en planten te zien bloeien en groeien? Kom dan werken bij HAL36. Hier ga je aan de slag met planten kweken. Of je helpt mee in de winkel bij de verkoop. Je heet de klanten welkom en bedient de kassa. Werk je liever zelf in de tuin? Ga dan mee op pad. HAL36 legt bij andere mensen tuinen aan en onderhoudt deze ook.

Bekijk ons op Facebook