• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

De Werf

  • Nieuwe Nieuwstraat 1A
  • Boxtel

Mooie en lekkere dingen maken
Houd je van bezig zijn en vind je het gezellig om bij anderen te zijn? Bij De Werf krijg je alle ruimte! We kijken samen naar wat jij leuk vindt en wat je kunt. Zoals met klei werken, stoelen beschilderen en schilderijen maken. Of een stukje wandelen. Net waar jij zin in hebt. Op tijd nemen we even pauze. Dan drinken we een kopje koffie of thee. 
 
Dienstverlening
Jij verzorgt de koffie en thee voor groepen die werken op de dagbestedingslocatie. Samen met je collega┬┤s haal je de boodschappen voor de lunch. Ook dek je de tafels en zorg je in de pauzes voor broodjes en soep. Na de lunch help je met afruimen en afwassen. Ook doe je de was in de wasmachine en help je met vouwen en strijken. 
 
Inpakken en sorteren

Spreekt industrieel werk je aan? Dan is De Werf een mooie werkplek voor jou. Je kunt hier knippen, vouwen, stickers plakken, sorteren en inpakken. Vind je het fijn om vaak hetzelfde te doen? Dat kan. Houd je meer van
afwisseling? Ook dan kun je hier terecht.
 
Meedoen en meemaken

Wil je actief bezig zijn, maar op een manier die bij je past? Bij De Werf doen we van alles: we gaan bewegen, aan de slag met taken en we zorgen dat je op tijd rust neemt.