• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Actief en gezond

Bij Cello bestaat brede aandacht voor een gezonde leefstijl van cliënten én medewerkers. Het team Actief en gezond geeft graag tips over gezonde voeding en simpele voorbeelden van bewegen. Géén ingewikkelde oefeningen of strenge diëten. Wel: inspiratie om eens kritisch te kijken naar wat je eet en drinkt.

 • Voeding

  Moet het altijd appelsap zijn of is een kopje thee ook goed? Of een glas water? Kunnen we ook samen een appeltje eten in plaats van een greep in de koektrommel te doen?

 • Beweging

  Te vaak wordt mensen met een beperking van alles uit handen genomen (schoenen aan- en uittrekken, jas aan- of uitdoen, vuile koffiekopjes naar de keuken brengen), terwijl ze dat eigenlijk zelf ook kunnen. Je ontneemt ze op die manier ook de mogelijkheid tot wat meer beweging en zelfstandigheid.

 • Team

  Ons team bestaat uit een fysiotherapeut, een bewegingsagoog, praktijkverpleegkundige en een diëtist. We geven adviezen, training en coaching en brengen de thema’s voeding en bewegen op een laagdrempelige manier onder de aandacht. Wil je graag advies of coaching? Neem dan contact op via het e-mailadres: gezondeleefstijl@cello-zorg.nl