• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Praktijkverpleegkundige

De praktijkverpleegkundige is er voor allerlei vragen op medisch en verpleegkundig gebied.De praktijkverpleegkundige werkt samen met de arts VG (Arts voor Verstandelijk Gehandicapten).

Je vindt de praktijkverpleegkundigen op de Cello-locaties in Haaren, Rosmalen en Vught.
Elke dag tussen 7.00 uur en 22.30 uur is de praktijkverpleegkundige bereikbaar als VMD-dienst: de ‘huisartsenpost’ van Cello.

 • Waarbij kan een praktijkverpleegkundige helpen?

  Je kunt bij de praktijkverpleegkundige terecht als je ondersteuning nodig hebt op het gebied van wondzorg, diabetes, incontinentiemateriaal, sondevoeding en zuurstofvoorziening.

  Ook geeft de praktijkverpleegkundige advies bij ziekte en regelt hij of zij praktische zaken, zoals een hoog/laagbed als iemand uit het ziekenhuis komt en tijdelijke bedverzorging nodig heeft.

  De praktijkverpleegkundige werkt hierin nauw samen met de ergotherapeut.

 • Hoe kun je de praktijkverpleegkundige bereiken?

  De praktijkverpleegkundige is bereikbaar via de VMD-dienst. Bij vragen over een specifiek deskundigheidsgebied, zorgt de VMD-dienst dat de vraag bij de juiste persoon terecht komt.