• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Weekend- en vakantieopvang

Zorgen voor een kind met een beperking of ontwikkelingsachterstand vraagt veel van je. Het is belangrijk dat je ook tijd kunt vinden voor jezelf en je andere gezinsleden, terwijl je weet dat je kind in goede handen is. Dat kan met de weekend- en vakantieopvang van Cello.

 

Weekendopvang

Bij de weekendopvang komt je kind het hele weekend logeren, van vrijdagmiddag tot zondagavond. Je kunt ook voor één dag (zaterdag of zondag) van de weekendopvang gebruik maken. De weekendopvang vindt op regelmatige basis plaats, bijvoorbeeld een keer in de veertien dagen. Zo raakt je kind gewend aan de vaste groep.

 

Lekker ontspannen
We stellen de groepen zoveel mogelijk samen op basis van leeftijd en ondersteuningsvraag. Je kind vindt zo makkelijker aansluiting bij de andere groepsgenoten. En begeleiders kunnen goed inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Tijdens de weekendopvang verzorgen we een programma dat aansluit bij wat je kind nodig heeft. Vrij zijn, samen zijn en ontspannen, dat is het belangrijkste.

 

Vakantieopvang
In de zomervakantie kan je kind komen logeren. We proberen dat te doen op dezelfde locatie waar het normaal gesproken de weekendopvang heeft. In een vertrouwde omgeving, met kinderen en begeleiders die hij al kent. We stemmen de activiteiten af op de mogelijkheden van de deelnemende kinderen. Gezellig is het zeker!

Wil je meer weten over weekend- en vakantieopvang?

Neem contact op met de klantadviseurs van zorgwijzer