• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Naschoolse opvang

Naschoolse opvang is voor veel ouders een uitkomst. Het maakt de combinatie van werken en zorgen beter mogelijk. Ook als je kind een beperking of ontwikkelingsachterstand heeft, kun je van naschoolse opvang gebruik maken.

 

Kinderen vinden het vaak heerlijk om na een dag op school lekker te kunnen spelen of sporten. De naschoolse opvang van Cello is beschikbaar bij een aantal locaties voor speciaal onderwijs in de regio en op het terrein van De Binckhorst in Rosmalen.

 

Actief en gezellig

Knutselen, zwemmen, sporten, buiten spelen: op de naschoolse opvang is van alles mogelijk. De begeleiders zorgen ervoor dat je kind de dingen kan doen die bij hem passen. Lekker actief bezig zijn of rustig een spelletje doen, het kan allemaal. In de veilige omgeving van de naschoolse opvang is je kind in goede handen en leert het zichzelf te vermaken. En waar kun je beter nieuwe vrienden maken?

Wil je meer weten over naschoolse opvang?

Neem contact op met de klantadviseurs van zorgwijzer