• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Begeleiding thuis

De zorg voor een kind met een beperking vraagt best veel van jou als ouder. Heb je vragen over de ontwikkeling van je kind of hulp nodig bij de opvoeding? Dan kun je bij Cello terecht.

 

  • Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding

    Met Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding (PPG) kunnen we je ondersteunen bij de opvoeding. Samen bekijken we wat er goed gaat en wat niet en welke hulp je nodig hebt. Na aanmelding komt een medewerker op kennismakingsbezoek. Daarna volgt een observatieperiode waarin duidelijk wordt welke hulp we kunnen bieden. Op basis daarvan maken we samen een plan. Je leert hoe je beter om kunt gaan met je kind en met lastige situaties. Het hele gezin wordt erbij betrokken. En het hele gezin heeft er profijt van.

  • Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding

    Als er behalve opvoedingsvragen nog vragen op andere gebieden in het gezin zijn, biedt Cello intensieve ambulante gezinsbegeleiding. We ondersteunen kinderen en hun gezinnen, versterken hun eigen kracht en vullen die aan. Vaak zijn er in je naaste omgeving ook mensen die je graag willen helpen. Door de mogelijkheden in kaart te brengen, vergroot je de kracht van je netwerk. We bieden zorg zolang het nodig is. En zodra je het zelf kunt, bouwen we de ondersteuning af.

Wil je meer weten over begeleiding thuis?

Neem contact op met de klantadviseurs van zorgwijzer