• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Geestelijk verzorger

Lichamelijke verzorging is de normaalste zaak van de wereld. Geestelijke verzorging ook. Dat je zin hebt in je leven en dat het betekenis heeft, is net zo belangrijk als dat je ademt en lekker eet.
Een geestelijk verzorger verzorgt ‘de geest’. Door te luisteren naar wat je bezighoudt en naar wat je blij of juist verdrietig maakt. De geestelijk verzorger helpt je bij grote en kleine levensvragen, of gewoon: als je er even niet zelf uitkomt. Wat je samen bespreekt, blijft vertrouwelijk. Dat spreekt voor zich. Naast persoonlijke gesprekken organiseert de geestelijke verzorging ook ‘vieringen van het leven’ en coaching in ethiek voor medewerkers.

  • Hoe gaat het in zijn werk?

    Geestelijk verzorgen doen we allemaal. Van mens tot mens. Maar als het moeizaam gaat of een grote uitdaging is, kun je terecht bij de beroeps geestelijk verzorger. De geestelijk verzorger is bereikbaar via de groepsleiding en de Cliëntenservice van Cello.