• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Stappen en Happen in de Van Sonstraat

Samen bewegen, elkaar ontmoeten en lekker eten, dat is het idee achter Stappen en Happen. Op 6 juni deden 25 bewoners en verwanten van de Van Sonstraat in Vught mee aan deze activiteit.

 
De Van Sonstraat, een buitenwoning van Cello in Vught, is een plek waar bewoners actief zijn met sporten en vrijwilligerswerk.  Ze doen wekelijks mee aan beweegmomenten, de Cellolympics en de Avondvierdaagse, en werken vrijwillig bij lokale sport- en buurtverenigingen. Een prachtig voorbeeld van meedoen in de buurt.

 
Onder leiding van Cello’s buurtsportcoach en Move Vught, genoten alle deelnemers eerst van soep, salade en broodjes. Ondertussen spraken we met de bewoners over hun week en hun vrije tijd en vroegen we verwanten naar hun talenten die ze voor de Van Sonstraat willen inzetten. Hier wordt een vervolg aan gegeven.

 
Na het eten gingen we in twee groepen wandelen en deden we eenvoudige beweegactiviteiten om elkaar beter te leren kennen. De avond eindigde met een heerlijk waterijsje. Het was een geslaagde avond die we graag vaker willen herhalen!