• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Koninklijke onderscheiding!

Rein Groenendal is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ruim 20 jaar was Rein voorzitter van de Centrale Cliëntenraad bij Cello. Ook vervulde hij jarenlang de rol als bestuurslid bij Stichting Golffaciliteiten Rosmalen.

 

Afgelopen week was het zover. Burgemeester van ‘s-Hertogenbosch, Jack Mikkers, reikte de onderscheiding uit tijdens een sfeervolle winterbarbecue op onze locatie De Binckhorst in Rosmalen. Alle leden van de CVR en de naasten van Rein waren aanwezig bij dit officiële, feestelijke moment. Het was een gezellige avond in kerstsfeer.

Vorig jaar gaf Rein Groenendal het stokje als voorzitter van de Centrale Verwantenraad aan Ivo Vugs en Alice Koningstein. Medezeggenschap, de stem, oren en ogen vanuit onze cliëntgroepen en hun naasten vinden we bij Cello ontzettend belangrijk. We kunnen dit alleen met de tomeloze inzet van cliënten en verwanten. Cello is Rein zeer dankbaar voor al die jaren. Binnen Cello blijven we Rein gelukkig nog zien als vrijwilliger en als lid van de Centrale Verwantenraad.

Wij feliciteren Rein van harte met deze bijzondere onderscheiding!