• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kom jij ook naar de Slimme Zorg Markt 2024?

Als je leeft met een beperking, zijn sommige dingen niet zo vanzelfsprekend. Dan is het fijn als er wat extra ondersteuning is. 
Het kan helpen als een begeleider meedenkt, maar er zijn tegenwoordig ook veel slimme oplossingen die je kunnen helpen om meer zelf te doen.
Denk maar aan handige robots die je herinneren aan je dagprogramma of het makkelijker maken om emoties te uiten. En heb je ook wel eens nagedacht hoe je kunt leren om meer eigen regie te voelen en mee te praten over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn?

 

 

Kom naar de Slimme Zorg Markt op 6 maart
Cello organiseert op woensdag 6 maart een Slimme Zorg Markt.
Het is in Rosmalen, op de Binckhorst in het Multifuctioneel Centrum.
De markt begint om 13:00 uur en is om 16:30 uur afgelopen.
Je kunt alleen komen, met een vriend, je moeder of broer óf met je begeleider.

 

Bekijk de flyer van de Slimme Zorg Markt >>

 

Wat is er te doen op de Slimme Zorg Markt?
Je kunt er langs allemaal kraampjes lopen. In sommige kraampjes staat iemand die je wat wil vertellen. In sommige kraampjes kun je zelf iets uitproberen. Alle kraampjes gaan over manieren om de ondersteuning aan mensen met een beperking beter, makkelijker en leuker te maken.

 • Bouwhoeken impactonderzoek: Cello-collega´s Maud Bloemendal en Anke Bremmer nemen de bezoekers van de markt in verschillende bouwhoeken mee in de wereld van het bouwen aan beweging en de resultaten vanuit impactonderzoek. Nieuwsgierig geworden? Zoek ons op in het MFC op 6 maart en bouw met ons mee! Super-interessant, met name voor professionals en het netwerk.
 • Digicoaches: Robbert en Linda hebben hun eerste verjaardag als digicoach bij Cello erop zitten! Hoe krijg je medewerkers mee in digitalisering? Hoe zorg je ervoor dat teams weten hoe en waarom een smartphone of andere digitale tools slim te zetten zijn? Zij vertellen je op 6 maart graag meer over.
 • Samenleven op Bolakker: Alles staat op zijn kop. Mensen (bewoners, hun familie & team) voelen zich niet geheel gelukkig. Het huis is niet toekomstbestendig. En er is een collectief gemis. Maar naar wat? En hoe vind je dan een uitweg uit dat moeras? Samenleven op Bolakker is een project waarbinnen al deze mensen samen (met een aantal buitenstaanders) zoeken naar wat nu echt belangrijk gevonden wordt, en naar hoe dat in de toekomst weer (terug) gevonden kan worden. Omdat dit alles soms best wel een beetje spannend is, wordt gebruikgemaakt van een vernieuwende proceslijn. Deze helpt om methodisch maar volledig open samen vorm te geven aan een mooie gezamenlijke toekomst.
 • Podcast: Het mediateam van Cello is 6 maart ter plaatse met een mobiele podcaststudio, zij gaan natuurlijk ook écht live!
 • Happybot Felix: Happybot Felix is een sociale robot. Maar niet zomaar één. Één van de gebruikers van Felix is 6 maart samen met één van haar hulpverleners op de Slimme Zorg-markt om te vertellen over haar ervaringen.
 • Innovatheek: De innovatheek van Cello is inmiddels zo goed als af. Het heeft even geduurd maar inmiddels is er een te gek platform gecreëerd waarop iedereen kan zien welke innovaties gebruikt worden bij Cello. Via de innovatheek kan je ook contact leggen met de gebruikers van de innovatie, om hen vragen te stellen. Innovatie uitproberen? Kan natuurlijk ook via de innovatheek! Kom 6 maart naar de Slimme Zorg-markt en we vertellen je graag meer.
 • Medezeggenschap: Kom kijken en laat je inspireren door de nieuwste tools en ideeën rondom het organiseren van medezeggenschap.
 • Eigen regie: Eigen regie. Erg belangrijk, en wat ons betreft essentieel voor het organiseren van warme menswaardige zorg in de driehoek! Er wordt gewerkt aan mooie gespreksvormen en spellen om bewustzijn te creëren omtrent het belang van Eigen Regie, en hierover het gesprek aan te gaan.
 • Kunstmatige intelligentie: Het platform ethiek organiseert op de markt verschillende gesprekssessies over zorgtechnologie en over de toenemende invloed daarvan op ons leven/ onze praktijk.
 • VR – Amarant: Onze collega’s van de afdeling Innovatie vanuit Amarant sluiten aan met de VR bril waarop zij gebruik maken de module LVB
  En ze nemen ook de VR relax mee.
 • Digicoaches Prisma: Prisma is net als Cello bezig met het digivaardig maken van de organisatie. Benieuwd hoe zij dat aanpakken? Kom 6 maart naar de markt.
 • Mediajungle: Mediajungle! Hét bordspel om samen met elkaar in gesprek te gaan over sociale media. De mooie kanten maar ook de risico´s.
 • Ambulante hulpverlening: Cello´s ambulante hulpverlening is druk bezig zichzelf toekomstbestendig te maken. 6 maart laten ze je graag zien hoe zij bijvoorbeeld slim gebruik maken van beeldbellen en hoe zij een vraaggericht scholingsaanbod ontwikkelen en verzorgen voor de medewerkers.
 • QR-codes in de zorg: Dichterbij en Cello zijn aan het verkennen hoe zij QR-codes in kunnen zetten om de zorg slimmer en efficiënter te maken.
 • Studentenbende: Het woord zegt het al! Een bende met échte bendeleden. Geen rovers zoals bij Alibaba, maar studenten van allerlei verschillende opleidingen. Door slim samen te werken inspireren zij elkaar en leren ze met en van elkaar. De studentenbende is vorig jaar zelfs genonimeerd voor de nationale HR zorgaward!
 • Slimme inco´s: Slim incontinentiemateriaal wordt momenteel op een aantal plekken in de praktijk gebruikt. Op de Slimme Zorg-markt vertellen we je graag over de ervaringen die we tot nu toe opgedaan hebben.
 • Positieve gezondheid: Positieve gezondheid is ontwikkeld door Machteld Huber, wij zetten het concept in om preventief aan de slag te gaan met gezondheid. In de breedste zin van het woord!
 • De Kracht van Kleding: Afgelopen jaar was er een modeshow van de Kracht van Kleding op de Slimme Zorgmarkt. Dit jaar is de stand in een ander jasje gestoken.. We laten je op de Slimme Zorgmarkt graag zien hoe de Kracht van kleding bijdraagt aan bewustwording en verbinding.
 • Movement Advice: Movement Advice is aanwezig op de markt en laat je graag zie wat allemaal mogelijk is op het vlak van beweging!
 • Vrienden van Cello: Deze bijzondere stichting is opgericht door familieleden van onze cliënten. Vrienden van Cello helpt om wensen en dromen te verwezenlijken, middels een financiële bijdrage.
 • T-huiz: T-huiz is een écht huis, tjokvol gepropt met technische snufjes die helpen om (langer) zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Op de Slimme Zorgmakt vertelt het Koning Willem I College graag meer over dit bijzondere initiatief.