• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Ik ben trots op mijn gedichtenboek

‘Ik ben Nevin en ik ben 29 jaar. Ik ben geboren als vrouw, maar ik voel me een man. Dat heet transgender zijn.

 
Het duurde lang voordat ik dat wist. Het was een moeilijke zoektocht. Ik schreef daar veel gedichten over. Zo kon ik mijn frustraties kwijt. Een uitgeverij vond de gedichten heel mooi. Daarom is er een boek van gemaakt. Het heet ‘Genderidentiteit gezocht’ en is te koop bij Bol.com. Daar ben ik heel trots op.

 
Ik ben ook ambassadeur voor Zonder Stempel. Deze organisatie helpt mensen met een beperking, die homo, lesbisch, bi of transgender zijn. Je hoort niet veel over ons, maar we zijn er echt! We willen zorgen dat andere mensen ons beter begrijpen. Ook de medewerkers en cliënten van Cello.”

 
Uitnodiging Regenboog Café

Cello organiseert dit najaar een inloop om aandacht te geven aan LHBTI voor mensen met een beperking. Het eerste ‘Regenboog Café’ vindt plaats op 28 oktober 2022, van 20.00 uur tot 22.00 uur, in het Werkwarenhuis aan de Tramkade in Den Bosch. Entree is gratis.

 
Wil jij er bij zijn en gelijkgestemden ontmoeten!! Geef je dan op via avanvenrooy@cello-zorg.nl