• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Hoe een medicijnkast tot een feestje leidt

Bij Cingel 4 waren ze op zoek naar een goede medicijnkast. Niet een recht-toe-recht-aan model,maar een kast die past in de huiselijke sfeer van de woning. Via inkoop werden ze gewezen op Medifix uit Udenhout. Bij dat bedrijf kunnen medicijnkasten helemaal naar wens van de klant gemaakt worden.

 

Alle wensen werden doorgenomen, waarna de kast werd besteld en in productie werd genomen. Wat ze bij Cingels niet wisten, was dat zij de 35.000e kast hadden besteld. Bij Medifix noemen ze zo’n kast trouwens een ‘Pharmasafe’. Toen de kast klaar was en er een afspraak werd gemaakt om uit te leveren, werd er óók taart meegenomen naar Cingel 4. Bewoners en begeleiders hebben daarvan genoten.

 

Máár Medifix wilde dit voor hen feestelijke moment extra benadrukken. Daarom kwam de directie van het bedrijf op woensdag 26 juli naar Vught mét een cheque voor Vrienden van Cello. Voorzitter Theo van den Boogaart en penningmeester Ton Verhoeven waren blij verrast met deze donatie. Waarmee ze ‘meedoen’ van cliënten van Cello een extra zetje kunnen geven. Er zijn verschillende wensen die nog vrienden zoeken. Dus in de volgende vergadering bespreekt het bestuur hoe ze het gedoneerde bedrag kan inzetten om deze en andere wensen te vervullen.