• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Gezelligheid tijdens 20 jaar Cello

Saamhorigheid & verbinding

Veel blije gezichten, genieten van de ontspannen sfeer en elkaar echt weer eens ontmoeten… De Binckhorst, Adesse en Timpaan fuseerden 20 jaar geleden tot zorgorganisatie Cello. Dit 20 jarige jubileum hebben we de afgelopen weken met elkaar gevierd. Een jubileumfeest, maar ook als dank voor iedereen in de zorg na de coronaperiode die we met elkaar doormaakten.

Het was top!
Dankzij jullie enthousiasme en de hulp van collega’s én een grote groep geweldige vrijwilligers. Cliënten, ouders, familieleden, medewerkers, vrijwilligers, stagiairs, leerlingen en collega’s die met pensioen zijn gegaan waren welkom tijdens een van onze tien festiviteiten.

 

Voor ieder wat wils

Zomerse foodtruckfestivals op onze terreinlocaties in Haaren, Vught en Rosmalen, drie feestavonden voor medewerkers, een DJ-avond voor cliënten en 3 feestjes op maat voor onze kleinste cliënten binnen Cello. We verwelkomden ruim 3.300 gasten tijdens onze festiviteiten. In oktober organiseren we nog een feest: het feest voor onze vrijwilligers.

 

Positieve vibe

We ontmoetten elkaar, we hielden elkaar vast, we lachten met elkaar, we genoten van de relaxte sfeer en de aandacht voor elkaar. De vele blije gezichten en reacties die we ontvingen zeggen genoeg. Dankjulliewel!

Foto’s
Zin om net als wij nog even na te genieten? Bekijk hier een prachtige sfeerimpressie.