• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Folder Kind, Gezin & Jeugd

Bij Cello ondersteunen we kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar én hun ouders in het dagelijks leven. Dat doen we op verschillende plekken: op het kinderdagverblijf, op school, bij de naschoolse en weekendopvang en thuis. Ook als je kind begeleid wil gaan wonen dan bieden we de ondersteuning die nodig is.

 

Ons doel is zorgen dat kinderen zo gewoon mogelijk kunnen opgroeien. Het liefst in hun eigen gezin, op de manier die ze zelf het fijnste vinden. Elk kind en elke situatie is uniek. Daarom onderzoeken we samen wat er nodig en mogelijk is.

 

Wil jij je oriënteren op de ondersteuning die Cello kan bieden aan kinderen, jongeren en in je gezin? In de nieuwe brochure ‘Welkom bij Kind, Gezin & Jeugd’ geven we een indruk van alle mogelijkheden die er zijn. Praktische informatie en ervaringsverhalen wisselen elkaar af. En ook vind je er interessante tips die je verder op weg helpen.