• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Dit zijn wij: in verbinding

Als de rollen ‘cliënt’ en ‘vrijwilliger’ of ‘zorgverlener’ niet langer leidend zijn voor hoe we met elkaar omgaan, krijg je pas echt een bruisende woonomgeving. Dan deel je een fijne woonplek waar iedereen beter van wordt. En krijg je echt die verbinding, een samenleving waarin iedereen meedoet en waar plaats is voor iedereen. Op onze locatie De Binckhorst hebben we de samenleving ‘naar binnen’ gehaald. Mensen met en zonder zorg leven daar met elkaar.

 

Er staan op die locatie drie tiny houses. In de tiny houses wonen mensen die zich vanuit hun talenten en interesses een aantal uren per week inzetten voor de bewoners van De Binckhorst. Daarmee nemen ze tegelijkertijd wat druk op de zorg weg. Met het oog op de zorg van de toekomst bouwt Cello aan zorgzame gemeenschappen waar mensen naar elkaar omzien en van betekenis zijn voor elkaar.

 

 

“De boomhut waar je als kind van droomde in een omgeving waar je betekenisvol bezig kunt zijn én ervaringen opdoet die je leven verrijken”, zo voelt het wonen op locatie voor Ingrid.