• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Bregje van Klaveren (Cello) in de race voor beste praktijkopleider van Nederland

Een mooie beloning voor onze coördinerend begeleider en praktijkopleider Bregje van Klaveren. Zij ontving uit handen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een oorkonde omdat ze dit jaar bij de 10 beste praktijkopleiders voor mbo studenten van de sector Zorg, Welzijn en Sport hoort. Ook maakt ze kans om later dit jaar gekozen te worden tot beste praktijkopleider van Nederland (editie 2023). Bregje is een betrokken opleider die vernieuwende initiatieven oppakt, uitwerkt en in mogelijkheden denkt. Ze is er écht voor de studenten!

 

 

Studenten als volwaardige collega’s

Bregje is aangenaam verrast door de nominatie: ‘Wat mij betreft verdient het hele team deze oorkonde want we doen het samen! Ik zie de studenten met hun expertise en ervaringen als volwaardige collega’s. Ik probeer bij de start van de stage een warm bad voor hen te creëren zodat ze zich onderdeel voelen van het team. Dit doe ik door het overbrengen van enthousiasme en hen goed te informeren. Door op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en deze in te zetten in verbinding met cliënten en begeleiders kunnen zij succeservaringen opdoen.’

Elk jaar heet Cello, als erkend leerbedrijf, een grote groep studenten van harte welkom. Dit jaar zo’n 300 stagiairs en 140 BBL leerlingen. Oprechte aandacht voor elkaar vinden wij heel belangrijk. Of het nu gaat om onze cliënten, medewerkers of studenten. We geven studenten de kans om zich vanuit hun talent te ontplooien en als mens te ontwikkelen.

 

Bekendmaking winnaar

Half mei wordt de winnaar bekendgemaakt. Het publiek kiest tijdens het mbo Ambassadeursgala de praktijkopleider die zich dan de allerbeste van Nederland mag noemen. We duimen alvast!