• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

1x in de 2 weken een moment voor Koen?

Cliënt: 

Heb jij misschien eens in de 2 weken een moment tijd voor Koen, 46 jaar oud, woonachtig in een eigen appartement in Rosmalen. Koen heeft een goed gevoel voor humor. Er is sprake van een disharmonisch intelligentie niveau in het voordeel van zijn verbale vaardigheid. Hij kent bijvoorbeeld moeilijke woorden maar weet daarbij niet altijd waar hij het over heeft. Er moet dus gewaakt worden op overvraging. Je kunt het vergelijken met een ¨slim¨ kind die meepraat over volwassen dingen. 

Hij wil graag een vrijwilliger die hem net dat beetje extra kan geven, die bij hem de wow factor stimuleert. Koen vindt het leuk om een goed gesprek te voeren, een wandeling of een fietstocht te maken, iets lekkers te nuttigen bij Mariaoord of bij de Albert Heijn. Maar als je iets van computers afweet zou Koen het fijn vinden als je hem ook daarmee zo af en toe kunt helpen. Geen must natuurlijk. Kortom, Koen is een prettig gezelschap waarbij humor een grote rol speelt, zijn activiteiten zijn divers en jij als vrijwilliger zal ook een gezellige tijd met hem hebben. Dus wat let je, mail ons vandaag nog en wij gaan een kennismaking regelen. 

Vrijwilliger:

We vragen van de vrijwilliger om ook een goed gevoel van humor te hebben. Ook vinden wij het belangrijk dat jij als vrijwilliger zijn ontwikkelingsniveau ziet en op dat niveau met hem omgaat. Verder is het fijn als je net als Koen een actief persoon bent die verschillende activiteiten leuk vindt.

Interesse: Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met vrijwilligerswerk Cello Tel: 06-46601322 of mail met vrijwilligerswerk@cello-zorg.nl

Natuurlijk kun je ook een appje sturen. Vermeldt dan wel je naam en je contactgegevens in dit appje. We nemen dan contact met je op.