• contrast
 • lettergrootte
  Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wonen bij Cello op een terrein

Je kunt bij Cello beschut wonen. Dat kan in onze woningen op De Binckhorst in Rosmalen, Wijngaert in Haaren en Groote Cingels in Vught. Beschut wonen betekent dat je samen met andere cliƫnten onder begeleiding woont, op terrein van Cello.

 • Groote Cingels in Vught

  Op Groote Cingels (Cingel 1, 5261 LZ Vught) wonen en werken 138 mensen met een verstandelijke beperking. Het terrein ligt aan de rand van een woonwijk, met veel vrijheid maar ook aandacht voor veiligheid.

 • Wijngaert in Haaren

  In Wijngaert (Klaver 2, 5076 JC Haaren) vind je meerdere woningen van Cello, maar ook dagbesteding en vrije tijd. Wijngaert ligt in Haaren, waar ook winkels en recreatiemogelijkheden zijn.

 • De Binckhorst in Rosmalen

  Op de Binckhorst (Waterleidingstraat 2, 5244 PE Rosmalen) kun je wonen, werken en naar school gaan. Het terrein ligt dicht bij Rosmalen en grenst aan een natuurgebied. Op de Binckhorst zijn niet alleen woningen, maar ook kantoren, een zwembad, een boerderij en een manege.

Waar is plek voor mij?

Hoe groot wordt mijn kamer?

Met hoeveel mensen woon ik straks samen?

Heb je vragen over wonen bij Cello?

Neem contact op met de klantadviseurs van zorgwijzer