Disclaimer

Disclaimer, veiligheid en privacy
www.cello-zorg.nl is een van de websites van Cello. Cello is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt je iets tegen dat fout is of verouderd? Of heb je ideeën? Stuur dan een bericht naar info@cello-zorg.nl. Je krijgt binnen 2 werkdagen bericht. 

Websites en/of bronnen van derden
Via onze websites bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. Cello is niet aansprakelijk voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op websites en/of informatiebronnen van derden.

Persoonsgegevens en privacybeleid
Cello verwerkt persoonsgegevens voor het in behandeling nemen van sollicitaties. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. Persoonlijke informatie behandelen we altijd vertrouwelijk en volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Gegevens die we van jou ontvangen gebruiken we alleen voor het daarvoor bestemde doel. We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. We geven jouw persoonsgegevens niet aan derden zonder jouw voorafgaande toestemming.

Statistieken van de website
We gebruiken Google Analytics om informatie te verzamelen over hoe je de website gebruikt. We doen dit om zeker te weten dat de website voldoet aan de behoefte van de bezoeker. We gebruiken het ook om de website te verbeteren. We verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie (bijvoorbeeld jouw naam of adres). Het IP-adres van websitebezoekers is gedeeltelijk verborgen.

  • Afdrukken
  • Download als PDF
  • Delen