Fondsen en vrienden

Ik bied je graag iets extra’s. Veel van die projecten kunnen niet uit het reguliere budget worden betaald. Toch vind ik het belangrijk dat die extra’s er komen, omdat ze jouw leven zoveel leuker kunnen maken. Daarom ben ik blij met de steun van fondsen en de stichting Vrienden van Cello.

 

 

vrienden van cello

Vrienden van Cello

Vrienden van Cello zet zich in om alle gewone wensen van speciale mensen te laten uitkomen. Samen maken wij dromen van cliënten van Cello waar. Vrienden van Cello legt de verbinding tussen wens en werkelijkheid: Wij werven sponsors en fondsen, zoeken maatschappelijke partners, zetten projecten op en begeleiden initiatieven voor cliënten van Cello. 

Al je bijdragen gaan voor 100% naar de wensen van cliënten van Cello.

Wij zoeken verbinding. Ook met jou! Samen met jou realiseren we gewone wensen van speciale mensen. Op de website www.vriendenvancello.nl staan alle wensen beschreven.

Stuur je wens in via de website of kijk welke wensen jij kunt vervullen!

Volg Vrienden van Cello ook via Twitter: @VriendenvCello

Coulourful children.bmp

Stichting Colourful Children
Cello, Colourful Children en het Liliane Fonds werken samen voor een project in Zuid-India. Medewerkers van Cello dragen de komende jaren kennis en ervaring over aan de zusters van de school en het hostel Colourful Children voor kinderen met een beperking in Namakkal.

Kijk voor meer informatie op de website van Colourful Children.