Dienst Inhoudelijke Ondersteuning en Expertise (DIO/E)

Gezondheid en alles wat daarbij komt kijken. Daar houdt Cello’s Dienst Inhoudelijke Ondersteuning en Expertise (DIO/E) zich mee bezig. Je kunt een beroep op hen doen als je cliënt bent bij Cello. Maar ook als je (nog) geen cliënt bent. Een selectie van wat de DIO/E doet:

 

Behandeling en begeleiding

Heb jij specifieke vragen op het gebied van gezondheid en geestelijk en maatschappelijk welzijn? Bij Cello werken allerlei specialisten samen om jou de beste begeleiding te geven. Daarbij kan het gaan om medische zorg, paramedische zorg of geestelijke gezondheidszorg. Vanuit jouw ondersteuningsplan wordt bekeken wie wordt ingezet en welke stappen gezet gaan worden.

 

Ondersteuning en advies aan mensen in jouw omgeving

Ouders, andere familieleden, verzorgers, begeleiders, zij zijn het belangrijkst in jouw leven. DIO/E helpt hen om jou goed te kunnen ondersteunen. Dat kan gaan om fysieke dingen, zoals tillen. Maar ook psychische begeleiding is belangrijk: hoe kunnen zij het beste met jou omgaan?

 

Beleidsvoorbereiding voor management en directie

 

Meer weten over het totale aanbod rondom gezondheid, gedrag en ontwikkeling? Kijk op de pagina's van Gezondheid, gedrag en ontwikkeling.