Zorg en onderwijs bundelen talenten

29 november 2018

Een samenwerking met LEV!

Een baan in de gehandicaptensector? Wij zeggen: doen! Bij Cello zijn we trots op ons werk en vooral op onze cliënten. Elke dag streven we sámen naar een goed, gezond, veilig en vrij leven. Wij geloven in lerend werken en werkend leren. Daarom bieden we studenten leer-werkplekken aan, in de praktijk. Jij leert van ons, wij van jou.

Lerend werken en werkend leren

Cello gaat een intensieve samenwerking aan met ROC de Leijgraaf (Oss/Veghel). Samen willen we zoveel mogelijk studenten enthousiast maken voor de gehandicaptenzorg én hen direct te voorzien van een fijne leer-werkplek. Op dinsdag 27 november 2018 ondertekenden bestuurder Toine van der Pol (Cello) en regiodirecteur Jolanda van Kessel (ROC De Leijgraaf) een intentieovereenkomst om deze gezamenlijke ambitie waar te maken. 

Combi-klas met LEV
Vanaf september 2019 start er een extra combi-klas voor studenten en carrièreswitchers die graag in de gehandicaptenzorg willen werken. Dat vraagt lef! In een combinatieopleiding MBO4 Maatschappelijke Zorg/Verpleegkunde krijg je de mogelijkheid om te leren en tegelijkertijd (mét salaris) ervaring op te doen bij Cello. Na het behalen van het diploma kan iemand direct aan de slag in een passende functie. Baangarantie geldt bij gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden en goed functioneren. Leerlingen krijgen goede ondersteuning van Cello collega’s. Want: écht leren doe je van - en met elkaar. Deze manier van ‘Leren En elkaar Versterken’ noemen we bij Cello: ‘LEV’, samen leren geeft namelijk altijd rendement.

Ben of ken jij een LEV-hebber en heb je interesse in de opleiding?
Kijk dan op: https://bit.ly/2PKsNdR

We ontmoeten je graag op onze kennismakingsbijeenkomst: https://bit.ly/2D7ZWcT

@Cellozorg