Kom voetballen in Vught!

4 mei 2017

In maart van dit jaar startte een Special Voetbalteam Vught (S-team Vught).

Dat team is inmiddels een hecht team geworden, met aandacht en respect voor elkaar. Lijkt het jou ook leuk om bij dit team te voetballen? Ze kunnen nog steeds versterking gebruiken! Niet alleen op technisch gebied maar zeker ook voor de gezelligheid.

Ben jij 16 jaar of ouder kom dan meedoen of gewoon eerst een keertje kijken. Meld je aan via info@movevught.nl (ook voor vragen) of kom een keer langs bij de training (donderdag 19.30-20.30 uur, SV. Real Lunet, De Kikvorsch 1, te Vught).

S-team Vught, verkleindKoningsdag 2017: geweldig toernooi in Den Dungen

Dat het team intussen op sportief gebied ook het nodige presteert, vertellen de ervaringen die op Koningsdag 2017 werden opgedaan.

Den Dungen was het strijdtoneel voor de voetballers. Sportclub Den Dungen heeft als traditie op Koningsdag een” 7 tegen 7” toernooi te organiseren voor mensen met een beperking. Hun uitnodiging moest eerst met de spelers overlegd worden: kan iedereen en zijn ze er wel klaar voor? Zij spelen immers pas sinds maart. Maar het enthousiasme was enorm. En dat deze toppers in die korte tijd veel hebben geleerd, lieten ze in Den Dungen zien: een gelijkspel en zelfs een gewonnen wedstrijd. De penaltybokaal wonnen ze helaas niet, maar het plezier was enorm. Een dikke pluim dus, ook voor de begeleiders!

@Cellozorg