Verwendag voor ambulant begeleide cliënten Cello en Divers

30 mei 2017

Ambulant begeleiders organiseerden een verwendag voor ambulante cliënten van Cello en Divers. Door de belangeloze medewerking van Schoonheidssalon ‘Het Goede Gevoel’ in Nuland werd het een topdag!

Verwendag

Op zaterdag 20 mei organiseerden medewerkers van Cello een verwendag voor ambulante cliënten van Cello en Stichting Divers. Die moeten vaak rondkomen van een bijzonder laag inkomen en hebben daarnaast meestal nog andere problemen. Zij verdienen dus wel een verwendag, zo vond ook Judith Nicols van Schoonheidssalon ‘Het Goede Gevoel’ in Nuland. Zij werkte, samen met haar team, dan ook geheel belangeloos mee om maar liefst 28 cliënten een heerlijke dag te bezorgen.

Het gezelschap werd ontvangen met een mooi gedekte tafel vol koffie, thee en zoete lekkernijen. Daarna was er een keuze uit een breed scala aan behandelingen, allemaal uitgevoerd door de professionele medewerksters van Het Goede Gevoel. Zo kon er gekozen worden uit een kappersbehandeling, manicure, pedicure, gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage. Voor elk wat wils dus! Na de behandeling werden iedereen op de foto gezet door Maaike Tazelaar, zodat er een mooie herinnering aan deze dag mee naar huis genomen kon worden.

Ook een aantal ambulant begeleiders van Cello werkten geheel vrijwillig mee aan deze dag. Zij hebben onder andere de hapjes en drankjes verzorgd en de cliënten opgehaald en weer naar huis gebracht.

Afgaand op de reacties was het een zeer geslaagde dag. Iedereen genoot van de behandelingen en ging met een goed gevoel naar huis. Het feit dat maar liefst drie dames hun afgeknipte haar doneerden aan Stichting Haarwensen maakt deze dag extra bijzonder, geweldig toch?!

verwendag

Na de behandeling vol trots poseren!

  • Afdrukken
  • Download als PDF
  • Delen

@Cellozorg