Stichting Goede Doelen Nh1816 schenkt beweegtoestellen dc De Werf

3 oktober 2017

        

DSC00999 klein

Dat je in een rolstoel ook prima kunt bewegen, werd bij de opening van de beweegtuin De Werf gedemonstreerd. Daar werden afgelopen donderdag vier beweegtoestellen in gebruik genomen.

Deze werden geschonken door de stichting Goede Doelen Nh1816 van Nh1816 Verzekeringen. Een deel van de winst die deze verzekeraar maakt, wordt teruggegeven aan de samenleving. Vrijwilliger Marc Timmermans, ook eigenaar van Gloudemans Adviesgroep in Rosmalen, deed een aanvraag bij dit fonds, dat maar liefst ruim negenduizend euro toekende. Van dit bedrag werden vier solide outdoortoestellen gekocht.

De feestelijke ingebruikname werd voorafgegaan door een toespraak van Cello's bestuurder Frank van Beers. Daarna kon hij aan de bak in een touwtrekwedstrijd waaraan ook de cliënten, initiatiefnemer en begeleiding enthousiast deelnamen.

Met de komst van deze beweegtoestellen is het voor de cliënten van De Werf mogelijk om in hun pauze, maar ook als zelfstandige activiteit, buiten te bewegen en een frisse neus te halen. De inrichting van deze plek markeert het einde van de grootscheepse renovatie van dit dagcentrum in Boxtel.

DSC00950 klein.jpg
Frank van Beers dankt de initiatiefnemer en de verzekeraar
DSC00970 klein.jpg
Met veel beweging een opening verrichten is ook een kunst!
DSC00969 klein.jpg
De tegenpartij laat zich ook niet onbetuigd!

@Cellozorg