Dagbesteding Vaandel officieel geopend

26 november 2018

Wij zijn trots op de unieke samenwerking met (ouderen)zorgorganisatie Annenborch in Rosmalen. Op 22 november was het tijd voor een feestje en de officiële opening van Vaandel.

Speciaal voor de cliënten van de dagbesteding organiseerde medewerkers van Cello een gezellig feestje. Ook familieleden van cliënten mochten de nieuwe ruimte komen bewonderen. Tijdens de feestelijke ochtend was er iets lekkers te drinken en te eten en konden gasten genieten van live muziek. Er werd zelfs een speciaal lied geschreven en gezongen voor Vaandel.

Vaandel is een fijne, nieuwe plek waar professionals vanuit Cello dagelijks klaar staan om samen met cliënten een zinvolle, prettige daginvulling te beleven. De dagbestedingsgroep van Cello "Vaandel" heeft een eigen, grote open ruimte in het souterrain van woonzorgcentrum Annenborch.

Twee doelgroepen in één pand: ouderen en mensen met een beperking. De medewerkers van Cello en Annenborch zien het als mooie uitdaging om elkaar te versterken. "Elkaar ontmoeten" is daarbij belangrijk: een praatje maken, samen naar een activiteit gaan of samen genieten van een kop koffie. De eerste weken zijn met succes beleefd: cliënten van Cello ondersteunden op verschillende vlakken de mensen in Annenborch. Een mooi initiatief waar twee organisaties de komende tijd verder mee aan de slag gaan.

@Cellozorg