Binckhorst: Logeerhuis, tuin en 't Plein feestelijk geopend

31 augustus 2018

Cello-locatie De Binckhorst, Rosmalen zette op vrijdag 31 augustus het gebouw ’t Loo in ’t zonnetje. Letterlijk en figuurlijk. In de maanden die daaraan voorafgingen, werden gebouw en tuin flink onder handen genomen. Om het nog meer geschikt te maken voor de belangrijkste gebruikers. Namelijk de kinderen van het logeerhuis en de volwassen cliënten van de dagbesteding.

De vleugel waar de kinderen tijdens hun logeerpartij bij Cello verblijven, is helemaal vernieuwd. Rustige kleuren, mooie materialen, fris sanitair. Het centrale Plein is helemaal opgeknapt en geschikt gemaakt voor grote en kleinere activiteiten. De akoestiek is verbeterd en op de wanden prijken foto’s van het prachtige bos-/heidegebied van de Binckhorst. Voor de volwassenen een hele verbetering en meer sfeer. Voor de kinderen van het logeerhuis een fijne extra plek om te spelen bij slecht weer. Ze kunnen ook gebruik maken van de nieuwe ruimten voor beweging en beleving. En bij droog weer, genieten van de prachtig aangelegde tuin, rondom het gebouw. In de toekomst worden andere delen van het gebouw aangepakt. Deze plannen werden vandaag ook gepresenteerd. Na de officiële opening door bestuurder Frank van Beers konden de gasten een kijkje nemen

TESS1478.jpg
De beide managers proosten op een mooi afgerond projectdeel!
TESS1412.jpg
De gasten waren onder de indruk van de vele verbeteringen.
TESS1347.jpg
De tuin, rondom het pand, werd helemaal opnieuw aangelegd
TESS1363.jpg
frisse kleurenschema's voor het logeerhuis
TESS1353.jpg
alles in het logeerhuis, ook de zitkamer, is vernieuwd en fris
TESS1365.jpg
Ook in de keuken veel sfeer
TESS1426.jpg
T Plein: Buiten binnen halen door wandhoge visuals
TESS1381.jpg
een kleurenschema dat aansluit op dat van het logeerhuis
TESS1419.jpg
een belevingsruimte voor zowel de kinderen als de volwassenen

@Cellozorg