19 november: India-markt op dagcentrum De Werf in Boxtel

3 november 2017

Medewerkers en begeleiders van dagcentrum De Werf in Boxtel organiseren op 19 november een fundraising dag die in het teken van India staat. In de Nieuwe Nieuwstraat 1a zijn bezoekers tussen 12.00 – 17.00 uur welkom. De entree is gratis. De opbrengst komt ten goede van een school/ kindertehuis voor verstandelijk beperkte kinderen in Nirmal, Zuid India.

De huisvesting van de school en het huis zijn erbarmelijk en er is een grote behoefte aan deskundigheid om de kinderen te begeleiden.

In 2018 gaat Angelique Zomer, fysiotherapeute verbonden aan De Werf, naar dit bijzondere project toe om haar kennis te delen met de begeleiders daar. Bij De Werf is het initiatief genomen een markt te organiseren, waarvan de opbrengst ten goede komt aan deze Indiase kinderen. Voor de volle 100%, want Angelique Zomer zal het ter plaatse gaan besteden. Bij de lokale middenstand zal ze les- en speelmaterialen kopen of laten maken.

Het festival heet India Cantai (letterlijk: “Indiase Markt”) en kent vele facetten: er is een markt waar artikelen uit India en Indiase gerechten worden verkocht. Sieraden ontbreken niet en er zijn zelfgemaakte babyschoentjes te koop. Medewerkers van De Werf verkopen ook zelfgemaakte artikelen. Een stand over het huis in Nirmal vertelt het achtergrondverhaal. Bezoekers kunnen genieten van optredens van een Indiase danseres, of meedoen aan een yoga les. Of genieten van Bollywoodfilms. Rianne van Haaren laat haar moderne kunst in een tentoonstelling zien. Kinderen kunnen knutselen of meedoen aan een speurtocht.

india

19 november: India Cantai. Een bijzonder festival bij De Werf in Boxtel

  • Nieuwe Nieuwstraat 1a
  • tussen 12.00 – 17.00 uur 
  • entree is gratis

@Cellozorg