• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Webinar vaccinatie 19 januari voor cliënten en ouders/verwanten

Dit bericht is een kopie van dit bericht van de VGN.

 

[DEZE WEBINAR IS AL GEWEEST. JE KUNT DE WEBINAR HIER TERUGKIJKEN]

 

Ouders, verwanten en mensen met een beperking hebben nog veel vragen over de coronavaccinatie. Daarom organiseert de VGN in samenwerking met de LFB en met KansPlus, een webinar over de vaccinatie op dinsdag 19 januari. Veelgestelde vragen worden behandeld en er is aandacht voor de dilemma’s in de praktijk. Hoe ga je bijvoorbeeld het gesprek aan over vaccinatie met de mensen met wie je woont en/of werkt?

 

Programma

In de eerst helft van het webinar zullen een arts voor verstandelijk gehandicapten en het RIVM veelgestelde vragen beantwoorden. Vragen over bijvoorbeeld de veiligheid en de werking van de vaccins, het proces rond het vaccineren en eventuele gevolgen van de keuze om je wel of niet te laten vaccineren.

 

Vervolgens gaat een panel in gesprek over vragen en dilemma’s in de praktijk. Dit panel bestaat uit een zorgmedewerker, een ervaringsdeskundige en een ouder van iemand met een beperking. Hoe houd je rekening met alle verschillende perspectieven en meningen?

 

Dagvoorzitter Gijs Wanders zal de bijeenkomst leiden.

 

Aanmelden en vragen insturen

De bijeenkomst is via een open link te bekijken. Toch vragen we je om je via het formulier op de website aan te melden, zodat we een beeld krijgen van het aantal kijkers. Via dit formulier kan je ook een vraag insturen. Tijdens de bijeenkomst zullen we veel van deze vragen beantwoorden.