• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Van betekenis blijven, ook na je pensioen

Acht jaar werkten Elly en Loes samen bij Cello. En nu ze allebei met pensioen zijn, werken ze weer samen. Deze keer als vrijwilligers op hun oude vertrouwde woning bij Cello.
“Als begeleider heb je het zo druk, dat je aan speciale activiteiten met cliënten vaak niet toekomt. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Daarom wilde ik vrijwilliger op mijn oude woning worden. Dat Elly nu weer mijn ‘collega’ is, vind ik erg gezellig. We hebben nauw samengewerkt de afgelopen jaren. Elly en ik kunnen allebei lekker gek doen en we zijn heel positief. Wij worden echt vrolijk van elkaar. Daar krijgen wij én de cliënten veel energie van.”
 

“Ik heb altijd gezegd: na mijn pensioen kom ik terug als vrijwilliger. Als collega’s hadden Loes en ik meteen een klik. Ook na ons vertrek bij Cello hielden we contact. We gaan af en toe lunchen en nu zien we elkaar ook weer op de woning. Loes en ik zijn allebei sfeermakers en daarin vinden we elkaar. Gezelligheid brengen en een veilige sfeer creëren: daar zijn we goed in.”