• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

TOP-pers gediplomeerd

Op 19 januari was het feest: tien ervaringsdeskundigen en vier coaches namen het diploma ‘Samen naar de top’ in ontvangst.

 

Samen naar de top

Op 6 oktober startten tien ervaringsdeskundigen en vier coaches aan de training ‘SAMEN naar de top’. In een periode van twaalf weken hebben zij, onder leiding van LFB, onderwerpen behandeld zoals emoties, communiceren, kwaliteiten, samenwerken, oog voor een ander, presenteren, eigen verhaal, je netwerk inzetten en werken in een team.

Ze hebben nagedacht over hun eigen ervaringen en hoe ze die kunnen inzetten om te groeien en ontwikkelen. Ook hebben ze geleerd om trainingen aan anderen te geven.

Met veel succes hebben alle deelnemers de cursus afgerond op 19 januari. En daar een diploma voor gekregen. Daar zijn zij en wij natuurlijk super trots op!

 

Volwaardig leven

Project ‘Naar de top’ valt onder het programma ‘Volwaardig Leven’ van het ministerie van VWS. Met dit programma wil het ministerie de gehandicaptenzorg en complexe zorg meer passend maken en voorbereiden op de toekomst.