• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Tien jaar De Wijngaert

In de tweede week van januari 2012 zijn de eerste bewoners vanuit Haarendael verhuisd naar de nieuwe woonwijk de Wijngaert. Inmiddels wonen en werken we er alweer 10 jaar!

Het was een grote uitdaging en wat hadden we veel overleg en afstemming met bewoners, familieleden en medewerkers om te komen waar we nu zijn. Het was ontzettend wennen, deze nieuwe setting. Alles was nieuw, werkelijk bijna alles! Ook de samengestelde clubs met bewoners, familieleden en de teams. Er zijn acht 2 onder één kap woningen gebouwd, die alle acht divers zijn qua ontwerp en uitstraling, dat maakt deze woonwijk zo uniek.

 
Trots op de wijk De Wijngaert
Trots op de beweegtuin en een grote moestuin waar we samen met de bewoners van Haaren graag de vruchten van plukken.  En niet te vergeten trots op een prachtige dagbestedinglocatie, De Twee Vieren, die 3 jaar geleden geopend is. Ook is er veel sociale woningbouw gerealiseerd binnen De Wijngaert.

Buurtbewoners wandelen hier met of zonder hond, er is een mooi café De Tempelier met gezellig terras, waar iedereen gebruik van kan maken. Het is een mooie rustige woonwijk geworden met lekker veel groen, waar zowel de bewoners als de medewerkers graag vertoeven. En daar staan we na 10 jaar graag even bij stil met z’n allen!

Namens alle bewoners en medewerkers…. Proost op De Wijngaert. Op een mooie toekomst!

 

Gerda Heij, manager zorg en dienstverlening