• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Sluiting lunchcafé De Raadskelder in ‘s-Hertogenbosch

Ons lunchcafé De Raadskelder, onder het historische stadhuis van Den Bosch, is al jaren een fijne werkplek voor cliënten. Helaas sluit De Raadskelder uiterlijk 30 april 2022 haar deuren. Cliënten en medewerkers zijn half december bijgepraat. De komende tijd gaan we samen met cliënten op zoek naar een andere fijne werkplek binnen Cello. De reden voor de sluiting is dat we te weinig gasten ontvangen, om leuk werk te kunnen hebben. Zonder vergunning voor een terras aan de voorzijde, kunnen we onze zichtbaarheid niet verbeteren.
 

Gezocht: geschikte horecalocatie
We zoeken een ander horecapand, ergens in Den Bosch, waar we zelf met onze cliënten sociaal kunnen ondernemen. Omdat deze zoektocht veel tijd kost, kiezen we er nu voor om cliënten een andere werkplek te geven. We zoeken een huurpand (koop is bespreekbaar) op een locatie die goed bereikbaar en zichtbaar zijn. Liefst met een terras en eventueel de optie voor vergaderruimtes. Weet jij iets? Laat het ons weten via: vragenraadskelder@cello-zorg.nl