• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Samenwerkingsovereenkomst Zoals en Cello ondertekend

Een fijne woonplek, waar je zelfstandig kunt wonen en op goede begeleiding kunt rekenen. Ouderinitiatief ‘Zoals’ en zorgorganisatie Cello werken de komende jaren graag met elkaar samen om dit doel te bereiken. Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.
 

Een feestelijk momentje. We zien het als de ‘kers op de taart’, want sinds 2011 werken we al prettig met elkaar samen. In de toekomst gaan we hiermee door in een nieuw woonzorgcomplex in Den Bosch. Er wordt nog hard gewerkt aan de bouw. Op 1 oktober 2021 nemen de bewoners hun intrek. In totaal komen er 18 jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking op de locatie te wonen.
 
Zelfstandig wonen in een eigen appartement, met twee gemeenschappelijke ruimtes en begeleiding van Cello. De 18 jongvolwassenen doen dolgraag volwaardig mee in de maatschappij. Met deze kleinschalige woonvorm, enthousiaste ouders en zorgprofessionals vanuit Cello gaat dit zeker lukken.  
Wij wensen iedereen veel succes!