• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Sámen geven we meer bekendheid aan Vrienden van Cello!

Wist je dat Vrienden van Cello al meer dan 10 jaar wensen vervult van onze cliënten? Het gaat om wensen die het leven van cliënten aangenamer maken. Of wensen die Cello of cliënten zelf niet financieel kunnen realiseren. 

Bewegen is voor iedereen erg belangrijk. Dit staat ook hoog in het vaandel bij de Vrienden van Cello. Voor veel woongroepen hebben ze (elektrische) duofietsen, twinbikes en motomeds gefinancierd. Maar ook andere initiatieven waarbij activering centraal staat. Denk aan: tovertafels, magic carpets, beleef tv’s, cradles en nog veel. Benieuwd? Kijk eens op www.vriendenvancello.nl onder ‘Vervulde wensen’. 

 
Vanwege corona heeft de stichting in 2020 en 2021 wensen extra snel gehonoreerd. Daardoor is het eigen vermogen aanzienlijk teruggelopen. We vinden het werk van deze onafhankelijke stichting ontzettend belangrijk. Natuurlijk willen we dat er ook in te toekomst wensen vervuld blijven worden. Het levert zoveel mooie gezichten op!
Maar om dit te kunnen blijven doen zijn er meer dan ooit donateurs nodig.

Stichting Vrienden van Cello doet een beroep op jou…
Met 2500 medewerkers en 1400 vrijwilligers kunnen we sámen veel bekendheid geven aan stichting Vrienden van Cello. Om zo meer gelden binnen te krijgen en wensen te vervullen. Jij kunt als medewerker dus ook ambassadeur zijn. Het is niet de bedoeling dat je zelf gaat doneren (mag wel), maar dat je anderen vertelt over de Vrienden van Cello. Maar ook dat je mooie wensen ophaalt vanuit de cliënten en hun netwerk. Denk aan familie, vrienden, kennissen en vrijwilligers. Welke wensen leven er? Wat kan het netwerk in samenwerking met Vrienden van Cello doen om deze wensen te vervullen? 

 
Wat vragen we aan jou?

  • Verspreid bijgaande flyer in jouw eigen netwerk en het netwerk van cliënten.
  • Volg Vrienden van Cello op Facebook en deel berichten in jouw eigen netwerk


Ontzettend bedankt!