• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Positiviteit en aandacht voor elkaar: mooie online kerstwens?

Bij Cello blijven we graag met elkaar in verbinding. Juist in deze periode.
 

Mooie online kerstwens?

Wens jij collega’s, cliënten, familieleden en vrijwilligers iets moois toe? Het beste wensen voor 2022 of een hart onder de riem? Ook dit jaar maken we met elkaar weer een leuke Kerstvideo!

 

Wat kun je doen?

Neem een leuke, persoonlijke, feestelijke videoboodschap op. Dat kan door zelf een video te maken van maximaal 10 seconden. Ook leuk om dit samen met een aantal mensen op te nemen (houd wel rekening met de corona maatregelen).

 

Hoe doe je dat?

Houd je telefoon niet ‘staand’, maar film ‘horizontaal’. Stuur jouw filmpje via What’s App naar collega’s van het Media-Team van Cello. Via telefoon: 06 – 55373312. Vermeld duidelijk de naam/namen om wie het gaat.
 

Datum

We ontvangen alle filmpjes graag uiterlijk 13 december. Voor de Kerst zie jij deze video online voorbij komen!
 

Vraag altijd om toestemming

Het is belangrijk dat iedereen die in beeld komt toestemming geeft. Elke cliënt, medewerker, familielid of vrijwilliger kan het online toestemmings-formulier invullen. Dat vind je in deze link: https://bit.ly/2ZAI5J0. Stuur de link van jouw ingevulde toestemmingsformulier per mail naar: communicatie@cello-zorg.nl Vermeld duidelijk de naam/namen om wie het gaat.

 

Veel succes & maak er iets leuks van!