• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Ludieke actie van Hebbes brengt positiviteit in coronatijd

Wat er het meest gemist wordt in coronatijd? Het plezier dat je haalt uit menselijk contact, uit verbinding met anderen. Onze collega’s en cliënten van Cello-cadeauwinkel ‘Hebbes‘ bedachten een mooie actie om op afstand tóch samen iets leuks te kunnen doen: samen er ‘een eind aan breien’. Het idee was dat iedereen die meedoet zelf een stuk sjaal breit en daar een foto van opstuurde of naar de winkel bracht. Zo maakten ze samen één lange, kleurrijke sjaal. Met die sjaal zijn alle deelnemers op afstand met elkaar verbonden.

 

En wat werd er fanatiek meegedaan! Heel Boxtel deed mee, maar ook cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers van Cello.  Samen werd een sjaal gebreid van ruim 3,2  kilometer lang! Geweldig!
Om iedereen te bedanken èn om nog eens extra aandacht te vragen werden de dinosauriërs op de rotondes in Boxtel van sjaals voorzien. De overgebleven kilometers sjaal worden verwerkt in dekens en truien voor Stichting Hulpkaravaan, die hulp biedt aan vluchtelingen.