• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Lions Rosmalen geven € 3.750 voor tuin Villa op locatie De Binckhorst

Afgelopen vrijdag kregen bestuurder Frank van Beers en MZD Imke Kastelijn cheques uit handen van stichting Het Gehandicapte Kind en de Lionsclub Rosmalen. Stichting Tim (Schijndel) kreeg een cheque van € 5.000. De Lions haalden met een evenement Kinderen bouwen voor Kinderen een mooi bedrag op, dat door Het Gehandicapte Kind werd vermeerderd tot een (totaal) recordbedrag van € 8.750.
 
Wij zullen dit geld besteden aan de inrichting van de tuin van de Villa. Thuiswonende kinderen met een beperking maken bij de naschoolse of weekendopvang gebruik van deze fijne plek. Met dit geld kunnen wij leuk en veilig spelmateriaal kopen. Super!
 
Over de Lions Rosmalen
In november vorig jaar vond het succesvolle evenement Kinderen bouwen voor Kinderen plaats. De Lionsclub Rosmalen tekende voor de organisatie. Met deze speelse happening  zamelt deze club geld in. De opbrengst gaat naar goede doelen voor kinderen in de Rosmalense regio. Op 17 januari kregen Cello en Stichting Tim cheques overhandigd. Samen in totaal van € 8.750! Een recordbedrag mede dankzij de bijdrage van Het Gehandicapte Kind.
 
4e editie Kinderen bouwen voor Kinderen
Een tweedaags bouwfestijn voor kinderen en hun (groot)ouders. Met bouwspeelgoed als Lego, Duplo, Kapla en nog ander bouwspeelgoed. Op een locatie die ook veel met bouw te maken heeft: het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen. Al van het eerste begin een succes en veel gulle bijdragen van verschillende sponsoren. Dit jaar was er een recordbedrag van € 8.750. Stichting Het Gehandicapte Kind vermeerderde via de Plus-regeling de opbrengst van het evenement.
 
Goede doelen 2019
Het project “kindvriendelijke tuin bij de Villa van de Binckhorst” van Cello in Rosmalen kreeg een bedrag van € 3.750. Stichting Tim (Schijndel) kan met het bedrag van € 5.000 een speciale duo-fiets kopen.