• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Kom naar de slimme zorg markt!

Op vrijdag 22 november organiseren we de eerste Slimme Zorg markt.

Bij Cello werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met cliënten en hun netwerk brengen we in kaart wat hun behoeften en wensen zijn. Het leven van onze cliënten staat niet stil; hun vragen en wensen zijn in beweging. Om invulling te geven aan een goed leven is het belangrijk om nieuwsgierig te blijven naar wat iemand kan en wil bereiken. En hoe zorgtechnologie kan ondersteunen om het leven te verrijken. Daarom organiseren we een Slimme Zorg markt. Hier kun je ervaren welke techniek er is, wat je ermee kunt doen en hoe dat het leven leuker en makkelijker maakt.

Datum: de eerste Slimme Zorg markt wordt gehouden op vrijdag 22 november

tijd: 12 tot 17 uur

locatie: De Tempelier, Haaren

 

Voor wie?

De Slimme Zorg markt is voor cliënten, hun netwerk, voor begeleiders en vrijwilligers super interessant. Je komt hier om te ervaren, omdat je nieuwsgierig bent én om andere mensen te ontmoeten.

Wat?

  • Op de Slimme Zorg markt presenteren cliënten en medewerkers de apps en techniek die zij gebruiken. Zij vertellen waarom ze de techniek gebruiken en hoe het werkt. Denk bijvoorbeeld aan VR brillen, Paro de zeehond en MyWepp. Jij kunt hier testen en ervaren of zo’n hulpmiddel ook wat voor jou is.
  • Daarnaast zijn er ook leveranciers die de nieuwste snufjes laten zien.

 

Tip!

Ook over de kracht van beeldzorg krijg je tijdens de Slimme Zorgmarkt een idee. Met beeldzorg sluiten we nóg beter aan op de behoeften van cliënten die ambulant begeleid worden. We ondersteunen namelijk precies dán wanneer de cliënt het nodig heeft. En daarmee past het bij de kernwaarden van Cello. Meer weten over beeldzorg? Kijk alvast dit filmpje.