• contrast
  • lettergrootte
    Om de pagina makkelijker te lezen kunt u de pagina vergroten, door in Windows Control met + toets in te drukken (op macOS is het Command met + toets).

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Klaar staan waar het nodig is

Leny is al sinds 1996 als vrijwilliger betrokken bij Cello.

“Ik ben erin gerold door mijn buren. Zij draaiden bardiensten bij café Boulevard op De Binckhorst. Toen de buurman dat niet meer kon, ging ik mee met de buurvrouw. Zo kwam van het één het ander. Ik schenk koffie bij Cello-concerten, help bij missen en met versieren voor de feestdagen.

 

Ik neem twee cliënten, Janneke en Carol, regelmatig mee uit huifbedrijden. Eens per week lees ik voor op een woning en ik help de begeleiding bij uitstapjes. Samen met een cliënt, Johan, ging ik voor corona graag naar Feyenoord. Hij hielp me ook in het café.”

 

Ik werk graag met de cliënten van Cello. Het zijn vaak kleine dingen. Zo staat Carol altijd al klaar met zijn jas aan, als ik kom met de huifkar. En het fijne is: Cello is superblij met haar vrijwilligers. Ik doe vrijwilligerswerk voor allerlei organisaties, want ik wil graag bijdragen aan de maatschappij. Nergens is de dankbaarheid zo groot als bij Cello. Daarom zeg ik meestal ‘ja’, als Cello vraagt of ik ergens bij wil helpen.”